Гость Оʻzbek tili Архивный вопрос

Choose the correct answer. Only one answer is correct. 15. Must we ... this homework tonight?
A. to do B. to make C. do D. make
16. My piano is magnificent. ... since I was 18.
A. I got it B. I’ve got it C. I have it D. I’ve had it 17. The last time ... to the library was last week.
A. I have gone B. I have been C. I was D. I went
18. My parents ... in this evening.
A. are both B. all are C. both are D. are all
19. I don’t want ...
A. that anybody saw me B. anybody to see me C. that anybody sees me
D. anybody see me
20. Can I ... this book back to you?A. to take B. to bring C. take D. bring
21. Why is there ... traffic on the streets in February than in May?
A. less B. fewer C. few D. little
22. ... it’s raining, we’ll stay at home.
A. As B. Like C. How D. Because of
23. Tim sat near the fire ... warm.
A. for to get B. for get C. to get D. for getting
24. I don’t know where ...
A. the lavatory to be B. is the lavatory C. be the lavatory
25. We watched carefully ... the houses.
A. during she walked against B. during she walked towards walked against D. while she walked towards
D. the lavatory is C. while she
26. Jane had ... furniture for her room.
A. enough B. many C. all D. any
27. I like ... two records.
A. these both B. both these C. all these D. these all
28. To drive a care safely it is ... good brakes.
A. essential with B. essential having C. essential to have
29. If you’ve read my book, please ... to me.
A. give it again B. give again it C. give it back D. give back it
30. ... people came than I expected.
A. Other B. Fewer C. Another D. Few
31. In some countries children normally go ... bikes.
A. to school on B. to the school on C. to school by D. to the school by 32. You’ll get cold without your coat.
A.Takeonit! B.Takeiton! C.Putonit! D.Putiton!
D. essential have33. We haven’t got a record player. Let’s ...
A. to borrow the Mary’s B. borrow Mary’s C. to lend one of Mary D. lend
Mary’s one
34. Mary ... be in Paris because I saw her in town only an hour ago.
A. mustn’t B. isn’t able to C. can’t D. may not
35. The station? Take the second turning ...
A. to left, then go straight on B. to the left, then go straight on C. to left, then go right forward D. to the left, then go right forward
36. Simon ... the club.
A. often plays tennis at B. often plays tennis on C. plays often tennis at D.
plays often tennis on
37. Do you want another cake? No, thank you, ...
A. I still have got some left B. I’ve still got some left C. I still have some ones D. I have still some ones
38. The men ... were all office workers.
A. which I talked B. to those I talked C. those I talked to D. I talked to
39. ... is Oxford from Cambridge?
A. How far B. How long C. How long away D. What distant
40. She ... the cinema, but her husband doesn’t go with her.
A. used to go B. usually sees C. often goes to D. visits sometimes
41. We’ve looked ... for the keys we lost.
A. in all places B. at all places C. over all D. everywhere
42. There’s something wrong with the table. Yes, I can ...
A. feel it that it’s moving B. touch its moves C. touch it moving D. feel it moving
43. Sally never goes to pubs.
A. Tom doesn’t that either. B. Tom doesn’t too. C. Neither does Tom. D. Tom does neither.

Нет комментариев

Ответы

Гость Гость

15) c 16) b 17) a 18) c 19) b 20) d 21) a 22) a
23) c 24) d 26) a 27) c 28) c 29) c 30) b
31) a 32) d 33) b 34) c 35) b 36) a 37) b 38) d
39)a 40) c 41) d 42)d 43) c ух дааа

Ответ ни кто не комментировал