Гость Оʻzbek tili Архивный вопрос

1. Give me ... Books, please.
a) that b) these c) this
2. I have not ... In my bag.
a) nothing b) something c) anything
3. Is there ... In the room?
a) something b) anybody c) somebody
4. It\'s twenty min to seven.
a) 7:20 b) 7:40 c) 6:40
5. The cat is ... Then the tiger.
a) smaller b) smallest c) more smaller
6. Her ... House is more comfortable than hers.
a) friends\'s b) friend\'s c) friend
7. Don\'t eat ... Sweets.
a) many b) much c) some
8. Svet a ... The text yet.
a) didn\'t read b) haven\'t read c) hasn\'t read
9. After mother ... Breakfast she left home for work.
a) had cooked b) cooked c) have cooked
10. While my brother was wathing TV I ...
a) was doing b) were doing c) did

Нет комментариев

Ответы

Гость Гость

1)c 2)c 3)c 4)c 5)a 6)b 7)b 8)c 9)a 10)c

Ответ ни кто не комментировал